Sint en Piet in molen Aeolus

22-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – De pieten hebben molen Aeolus al beklommen maar er waren helemaal geen kinderen in de molen! Hoe zou het eruit zien als Sint de molen beklimt? Kinderen kunnen een mooie tekening maken voor Sinterklaas in de molen. Sinterklaas is er zeker blij mee en misschien brengen Sint en Piet zaterdag 25 november een bezoekje aan de molen.

Zaterdag 25 november is iedereen die het aandurft om de molen te beklimmen, van harte welkom. Deze keer kunnen kinderen een tekening voor Sinterklaas maken van de molen of via de website www.molenaeolus.nl  kan een leuke sinterklaaskleurplaat gedownload worden.

Als de kinderen op zaterdag 25 november de tekening of kleurplaat komen brengen in de molen wacht er misschien wel iets lekkers. De molengidsen staan die dag klaar om meer over de molen te vertellen. Ze brengen de kinderen hoog in de molen en geven onderweg meer informatie over de geschiedenis, de functie en werking van de authentieke korenmolen.

Molen Aeolus, het icoon van Vlaardingen is iedere laatste zaterdag van de maand geopend voor publiek. de molen is te bezichtigen van 10.00 – 15.00 uur. 
In december is molen Aeolus gesloten.

Voor meer informatie: www.molenaeolus.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date