Categorieën

Service

Silver Pockets Full roept hulp in van fans

Silver Pockets Full roept hulp in van fans
Uit

Silver Pockets Full roept hulp in van fans

  • Redactie
  • 09-12-2015
  • Uit
Silver Pockets Full roept hulp in van fans

VLAARDINGEN - De Vlaardingse americana/rockband Silver Pockets Full is via het platform 'voordekunst' een crowdfundingactie gestart om de kosten voor het maken van hun debuutalbum te kunnen bekostigen. ,,Overal waar we komen wordt gevraagd of we al cd’s verkopen’’, zegt zanger/gitarist Erwin Mossel. ,,We hebben dan ook al snel beloofd dat we dat eerste album gaan maken. Die belofte willen we nakomen.’’ Het wordt een album met twaalf songs, die de band zelf heeft opgenomen.

,,En nu moet ons album afgemaakt worden, want we willen hem op 16 april 2016 op Record Store Day uitbrengen’’. Daar moet nog behoorlijk wat voor gebeuren. Het album moet gemixed en gemasterd worden, er moet een albumhoesontwerp komen en de cd moet geperst worden tot een mooi product.

,,Het mixen en masteren van een album is echt een vak apart. Dat willen we graag overlaten aan een professionele soundengineer. We zijn nu in gesprek met een aantal kandidaten, waarbij we zoeken naar precies díé engineer die onze sound weet te vangen in een mix die ons album een klassieker gaat maken’’, aldus Mossel.

Om hun begroting rond te krijgen roept Silver Pockets Full de hulp in van fans, familie, vrienden en bekenden. Op de website www.silverpocketsfull.nl is alles terug te vinden over de crowdfundactie, die loopt tot en met 23 januari 2016.

De band presenteert hun album op de releasedag, zaterdag 16 april 2016 in de Kroepoekfabriek in Vlaardingen.