See you in september bij KADE40!

30-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het nieuw culturele seizoen is in aantocht. Gewoontegetrouw start KADE40 haar seizoen met See you in September op zaterdag 1 september van 11.00 uur-16.00 uur. Op diverse locaties in en om het gebouw worden korte workshops en demonstraties gegeven. In de muziekstudio’s laten de muziekdocenten graag horen wat er allemaal kan op het gebied van saxofoon, piano, gitaar, maar ook zang. Kennismaken met etsen, keramiek of edelsmeden kan in één van onze werkplaatsen. 


Podiumzaal

Hier staat een heuse Roadshow. Daarnaast kan je genieten van optredens van: KD40 funk & soul, de mannen van de gitaarschool en proefles SING & PLAY: ukulele-zangles.


Buiten

Voor ons pand, op de Westhavenkade, kan je meedoen met een workshop Tekenen & Schilderen of schijf mee met de dames van de Schrijfschool. Regiseusse Romy Rockx laat je graag zien dat theater ook prima buiten kan plaats vinden. Op de achterplaats voert zij een gedeelte van haar eigen productie op.


Kunst voor thuis

En dat is nog niet alles: Eén van de ruimtes is ingericht tot huiskamer. Hier kun je samen met een kunstkenner zien hoe één van de stukken uit de kunstuitleen boven de bank zou staan. En sla zeker KADE40 De Winkel niet over. Niet alleen hebben we nieuwe aanwinsten in de winkel, ook de winkel zelf heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Kom kijken naar de nieuwe inrichting en naar alle cadeau ideeën die de winkel biedt.

Voor het volledige programma klik je hier!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date