Categorieën

Service

Schrijversavond met Annelies Verbeke

Schrijversavond met Annelies Verbeke
Uit

Schrijversavond met Annelies Verbeke

  • Redactie
  • 31-10-2016
  • Uit
Schrijversavond met Annelies Verbeke
VLAARDINGEN - Op donderdag 3 November om 20.00 uur vind in De Windwijzer een schrijversavond plaats met Annelies Verbeke.

Annelies Verbeke is een Vlaamse schrijfster die snel aan bekendheid wint. Er zijn inmiddels een aantal romans en verhalenbundels van haar verschenen bij uitgeverij De Geus. Haar meest recente boek “Dertig dagen” kreeg alom lovende recensies. In dit boek is de hoofdrol voor Alphonse, een van oorsprong Senegalese klusjesman. Hij leeft rustig en gelukkig in de Vlaamse Westhoek. Zijn klanten zijn vol lof over hem en zien hem graag: hij is voor velen ook iemand bij wie ze hun hart kunnen luchten. Zoals HP De tijd schreef: “Dertig dagen is een roman die tegelijk de goedheid en de slechtheid van de wereld beschrijft, die evenveel reden biedt tot optimisme als tot neerslachtigheid.” Een intrigerend boek van een intrigerende schrijfster!                                                                                  

Entree € 10,- (inclusief een kopje koffie of thee) U kunt zich opgeven via [email protected] of telefonisch bij De Windwijzer, tel. 010 – 434 78 87. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95.