Categorieën

Service

Schrijfwedstrijd Schrijfdorst bij KADE40

Schrijfwedstrijd Schrijfdorst bij KADE40
Uit

Schrijfwedstrijd Schrijfdorst bij KADE40

  • Redactie
  • 03-09-2020
  • Uit
Schrijfwedstrijd Schrijfdorst bij KADE40
VLAARDINGEN - Gaan? Blijven? Het een, het ander - of allebei? De Schrijfschool in Rotterdam en KADE40 in Vlaardingen organiseren samen de herfstigste schrijfwedstrijd van 2020. Thema: Gaan & Blijven. Gedicht, spoken word, essay, ode, verhaal, het mag allemaal. 

Gaan? Blijven? Het kan een zoete kwelling zijn, een vrolijke keus, een bittere pil. Zet het op papier! Een kort verhaal, gedicht of spoken word-tekst van max 1.000 woorden. Inzenden (in word of pdf) uiterlijk donderdag 1 oktober, 23.59 uur: [email protected]. Vermeld boven de tekst je naam, woonplaats en e-mailadres. 

Jury
De jury kan haast niet wachten tot 1 oktober. Juryleden zijn auteur Alex Boogert, tekstschrijver Britt Planken en Manou van de Zande en Evelyn Strube van De Schrijfschool. 

Prijzen
De zeven beste inzendingen komen in de digitale bundel Gaan & Blijven. Én de Lucky Seven zijn eregasten op zondag 29 november tijdens Schrijfdorst bij KADE40 in Vlaardingen, een herfstzondag vol schrijf- en voorleeskunst. 

Schrijfdorst
Klim ook in de pen tijdens Schrijfdorst, de schrijfste zondagmiddag van 2020. In het voormalige postkantoor van Vlaardingen, nu kunst- en cultuurcentrum KADE40. Schuif aan bij schrijfworkshops als Columns, Creatief en Korte Verhalen. Van onder anderen columnist Carrie Jansen, schrijfdocent Manou van de Zande en auteur Bianca Boer. Creatiever krijg je ze niet. Van wie je les krijgt, hoor je op de dag zelf. En blijf vooral hangen voor het voorleesfeest (eigen werk voorlezen, mag!), de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd met jurylid/schrijver Alex Boogers én de borrel.

Kaartjes zijn € 15 per stuk en zijn HIER te koop. 

Regelafstand 1,5
Schrijfdorst op zondag 29 november is volgens de coronamaatregelen ruim opgezet.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →