Categorieën

Service

Schrijf je nu in voor tweede editie X-Posure

Schrijf je nu in voor tweede editie X-Posure
Uit

Schrijf je nu in voor tweede editie X-Posure

  • Redactie
  • 07-12-2019
  • Uit
Schrijf je nu in voor tweede editie X-Posure

fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Vorig seizoen is talentenjacht X-Posure in een nieuw jasje gestoken en omgetoverd tot showcasefestival. De eerste editie was een groot succes, een aantal van de deelnemers heeft inmiddels al mogen optreden in De Kroepoekfabriek, de Stadsgehoorzaal en zelfs Bevrijdingsfestival Zuid-Holland! Op 4 april 2020 is de tweede editie van X-posure, en inschrijven kan nu!

Na het succes van vorig jaar keert X-Posure in april 2020 ook weer terug als showcase festival. De podia van Vlaardingen zijn op zoek naar podiumkunstenaars in verschillende disciplines die graag willen leren en meer podiumervaring willen opdoen. Voorafgaand aan het showcase festival krijgen de deelnemers verschillende workshops aangeboden. Er wordt gewerkt aan podiumpresentatie, maar de deelnemers krijgen ook de kans om met een
expert hun act voor het showcase festival te doorlopen. Daarna volgt er een generale repetitie in De Kroepoekfabriek waarna de deelnemers op zaterdagmiddag 4 april hun act mogen showen aan professionals uit de cultuursector en wie weet slepen zij wel nieuwe boekingen binnen!

Goed voor je CV!
Manager van De Kroepoekfabriek Rory Dickhoff is dolenthousiast over de tweede editie van het vernieuwde X-posure: ,,X-Posure zie ik als een waanzinnige kans voor jonge podiumtalenten! De workshops zijn al volop inspirerend door alle andere deelnemers die je ontmoet en het publiek dat je kunt opbouwen. Na de workshops word je bijgestaan door professionals en word je klaargestoomd om in De Kroepoekfabriek op te treden. Dat staat best aardig op je CV toch? De drempel is laag en het effect hoog. Gewoon meedoen dus, het wordt echt te gek!''

Inschrijven
Dus ben jij een podiumkunstenaar die graag zijn of haar netwerk wilt uitbreiden, meer podiumervaring wil opdoen én misschien wel meer boekingen wil binnenslepen? Dan is X-Posure de plek voor jou! Inschrijven kan door het formulier in te vullen via kroepoekfabriek.nl/x-posure.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →