Categorieën

Service

Schrijf je nu in voor talentenjacht X-Posure

Schrijf je nu in voor talentenjacht X-Posure
Uit

Schrijf je nu in voor talentenjacht X-Posure

  • Redactie
  • 01-02-2019
  • Uit
Schrijf je nu in voor talentenjacht X-Posure
VLAARDINGEN - Afgelopen augustus werd de terugkeer van Vlaardingse Talentenjacht X-Posure aangekondigd. Geboren dichters, dansers, zangers en zangeressen en talenten uit allerlei verschillende disciplines gaan de strijd met elkaar aan om er uiteindelijk met de winst vandoor te gaan. Ken of ben jij een supertalent waar de wereld kennis mee moét maken? Schrijf je dan snel in voor X-Posure, de inschrijving sluit 1 maart.

X-posure is een talentenjacht voor jongeren tussen de 12 en 20 uit de regio Waterweg en daar buiten, georganiseerd door KADE40, De Kroepoekfabriek en Stadsgehoorzaal. Niet alleen dansers, zangers en zangeressen kunnen deelnemen aan de talentenjacht, maar ook voor komieken, acteurs, bands, dj’s en ander talent is er plaats bij X-Posure. Deelnemers doen mee aan een van de drie voorrondes op vrijdag 29 maart, vrijdag 12 april en vrijdag 17 mei 2019 en vinden plaats in KADE40, de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. De grote finale is op 22 juni in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal!

Directrice van de Stadsgehoorzaal Renske Verbeek is dolenthousiast over de terugkeer van de talentenjacht: ,,X-Posure zie ik als een waanzinnige kans voor jonge podiumtalenten! De voorrondes zijn al volop inspirerend door alle andere deelnemers die je ontmoet en het publiek dat je kan opbouwen. Na de voorrondes wordt je gecoacht door professionals en word je klaargestoomd om in de grote zaal van de Stadsgehoorzaal te spelen. Dat staat best aardig op je CV toch? De drempel is laag en het effect hoog. Gewoon meedoen dus, het wordt echt te gek!''

Bekijk de voorwaarden en schrijf je in voor X-Posure 2019 via kroepoekfabriek.nl/X-Posure. Wees er snel bij, de uiterlijke inschrijfdatum is 1 maart!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →