Categorieën

Service

Schitteren op het podium

Schitteren op het podium
Uit

Schitteren op het podium

  • Redactie
  • 19-09-2015
  • Uit
Schitteren op het podium

VLAARDINGEN - Vanaf komende week is het volledige aanbod gestart bij KADE40. Ga je liever kort, maar krachtig aan de slag? Schrijf je dan in voor een van de workshops.

Open Studio

Open Studio is een uniek project van KADE40 om (jong) talent uit Vlaardingen en omgeving te ontdekken, te ontmoeten en te coachen in de kunstontwikkeling. Er is gelegenheid een eigen ‘act’ te ontwikkelen of je kunt je laten adviseren tot verdere opleiding of scholing. De eerste Open Studio op donderdag 24 september biedt gelegenheid tot het ontmoeten van de talentcoaches Marjet Roerink (theaterdocent/-regisseur) en Donnie Duvall (muziekdocent, Muziek aan de Waterweg) en is gratis. Vervolgsessies € 5 cash te voldoen (geen pin). Tijden: 19.30 – 21.30 uur.

Dansen voor het goede doel

Op zaterdag 26 september wordt er bij KADE40 gedanst voor het goede doel. Dansdocente Davinia Rijsdijk geeft vier korte workshops, waarin de leerlingen zich leren uiten op muziek d.m.v. beweging, ontdekking van de ruimte en samenwerken met elkaar. Bij de workshops staat de fantasie en creativiteit centraal. Kosten: 5 euro per workshop, waarvan 1 euro naar het Ronald McDonaldhuis bij het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam gaat.

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 24 september via [email protected]

Vermeld naam, leeftijd en titel van de workshop.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

- 10.00-10.45 uur: Wat vliegt er door de lucht? (tot 4 jaar)

- 10.45-11.30 uur: Dromen (3 t/m 5 jaar)

- 11.30-12.15 uur: Griezelen (10 t/m 12 jaar)

- 12.15-13.00 uur: de stad Vlaardingen, wat is jouw favoriete plek (vanaf 12 jaar)

 

Workshop speciale marmertechniek

Zaterdag 26 september a.s. geeft Nelie Meininger een workshop ‘speciale marmer techniek’. Tijdens deze workshop leer je hoe je deze verftechniek op vele voorwerpen kunt toepassen, zoals op bijvoorbeeld een sierschouw, lambrisering of een zuil. Je leert de basistechniek van het marmeren in drie etappes. Kosten € 57 inclusief de benodigde schildermaterialen. Tijd: 12.00-16.00 uur.

Voor een compleet overzicht van het aanbod, prijzen en lestijden kijk je HIER!

 

 

 

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →