Schilderclubs centraal in KADE40

07-09-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - In september zet KADE40 Vlaardingse schilderverengingen centraal. Schilderverenigingen Centaur en Voeks werken wekelijks aan nieuwe schilderijen in de ateliers van KADE40. Vanaf zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 september exposeren enkele leden van de verschillende verenigingen samen in de tentoonstellingsruimte van KADE40. Om 12.00 uur wordt de expositie op feestelijke wijze geopend. De opening en de expositie zijn vrij toegankelijk voor publiek.

Open Huis en Open Monumentendag


Deze zaterdag is het ook Open Huis bij KADE40. Tussen 12.00 en 16.00 uur staan verschillende docenten en medewerkers klaar om geïnteresseerden te informeren. In het kader van Open Monumentendag is het mogelijk het pand te bezichtigen.

KADE40 De Winkel


Sinds september wordt KADE40 De Winkel gerund door nieuwe ondernemers. Zij hebben De Winkel voorzien van een compleet nieuwe look. Ook zijn er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment. KADE40 De Winkel is zaterdag 10 september tot 16.00 uur geopend.

Vrijwilligersmarkt


Deze middag ook een vrijwilligersmarkt aan de Touwbaan (achter KADE40). In de buurt? Loop dan even langs bij de KADE40 kraam op deze markt. Onze vrijwilligers informeren graag over wat KADE40 met en voor vrijwilligers in Vlaardingen kan betekenen.

Gerelateerd