Romantische komedie in Filmtheater Het Zeepaard

02-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Deze week draait in Filmtheater Het Zeepaard de romantische komedie “The Big Sick” van regisseur Michael Showalter, met Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Ray Romano, Holly Hunter e.a.

Het verhaal

The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw en vertelt op hilarische en ontroerende manier over de strijd tussen liefde en familietradities. Na een one-night stand worden de New Yorkse stand-up comedian Kumail (gespeeld door Kumail Nanjiani zelf) en Emily (Zoe Kazan) smoorverliefd op elkaar. Kumail verzwijgt zijn vriendin alleen wel voor zijn traditionele Pakistaanse ouders. Als Emily hierachter komt wil ze hem nooit meer zien, maar als ze niet lang daarna zo ziek wordt dat ze in een coma belandt, zoekt Kumail haar, tot grote ergernis van Emily’s ouders, toch op in het ziekenhuis. The Big Sick ging in première op het Sundancefestival en groeide uit tot dé romantische komedie van het jaar.

The Big Sick draait op donderdag 5 oktober om 20.30 uur en op zondag 8 oktober om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl
 
De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date