Categorieën

Service

Rode Kruis kerstbrunch

Rode Kruis kerstbrunch
Uit

Rode Kruis kerstbrunch

  • Redactie
  • 04-12-2018
  • Uit
Rode Kruis kerstbrunch
VLAARDINGEN - Zoekt u rond Kerst ook sfeer, aanspraak en gezelligheid? Kom dan naar Het Rode Kruis in Vlaardingen en geniet samen met anderen 
op zondag 23 december 2018 van een heerlijke kerstbrunch. Het buffet bestaat uit heerlijke koude en warme gerechten; salades, brood, beenham, varkenshaassaté, stoofschotel en andere gerechten.

De vrijwilligers van het Rode Kruis zorgen samen met leerlingen van het Groen van Prinstererlyceum voor een gezellig sfeer en zorgen ook dat het u aan niets ontbreekt! 

Komt u ook?

U bent van harte welkom op zondag 23 december in het Rode Kruisgebouw aan het Trimpad 4 ine Vlaardingen. (tegenover het Campanile hotel). Het pand is goed toegankelijk, rolstoelvriendelijk en voorzien van een lift. Tijd: van12.00 tot 14.30 uur. 

Tot 10 december 2018 kunt u zich aanmelden, dat kan heel eenvoudig. Maak per persoon € 27,50 over op rekeningnummer NL63RABO 0153185104 t.n.v. Het Rode Kruis NWN. Graag vermelden 'Kerstbrunch' en uw naam (namen) en telefoonnummer. Na ontvangst van de betaling bellen wij u ter bevestiging. De inschrijving sluit bij 50 deelnemers.

Steenvaria Vlaardingen B.V.

Heliniumweg 12, Vlaardingen

Meer over Steenvaria Vlaardingen B.V. →