Robert Daalmeijer gaat solo

09-05-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf 11 mei kunt u terecht in Galerie de Duig aan de Landstraat om het werk van Robert Daalmeijer te bezichtigen. Robert Daalmeijer is autodidact, inmiddels 25 jaar werkzaam als zelfstandig (onafhankelijk) kunstenaar en hij geeft inmiddels alweer 20 jaar les. Hij exposeert regelmatig verspreid door Nederland. Zo is zijn werk te vinden op zowel beurzen als in verschillende galeriesen musea.

Na een veelbewogen jaar is er wel het één en ander veranderd in het werk van Robert Daalmeijer; niet als docent of als galeriehouder maar in zijn schilderijen. Met trots toont hij bij de komende tentoonstelling zijn nieuwe werken maar uiteraard is er daarnaast nog genoeg te bewonderen van zijn vorige thema’s, zoals de oogportretten, blikvangers en de extracten (oude medicijn/smaakstof flessen).

Robert heeft maar weinig vrije tijd maar hij weet altijd een momentje te vinden om te zoeken naar nieuwe onderwerpen die hem aanspreken om vast te leggen in zijn schilderijen. Hoe meer iets is doorleefd, kapot, gescheurd, verroest en dergelijke, des te hebberiger hij wordt om het onderwerp of voorwerp in bezit te krijgen en vast te leggen in een schilderij. Daarnaast moeten ook de vormen hem aanspreken.

De expositie wordt geopend op 11 mei om 16.00 uur door Ivana Somers-Gardenier, fractievoorzitter VV2000/Leefbaar Vlaardingen.

Vanaf 13.00 uur is Galerie de Duig geopend en kunt u het werk voor bezichtigen.

Deze expositie loopt van 11 tot en met 26 mei, en is iedere zaterdag en zondag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date