Rita Young presenteert nieuwe cd in Prikkewater

10-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De eerste editie van Muzikaal Onthaal van het nieuwe winterseizoen is zondag 23 september in partycentrum Prikkewater. En het wordt een bijzondere editie. Rita Yount presenteert dan haar nieuwe cd. ,,Hopelijk wordt het weer zo’n succes als de single 'Ik weet niet goed''', blikt Rita alvast vooruit. ,,De titel van de nieuwe single houden we nog geheim.'' Producer Jim van Hoogendorp ontwerper van de CD-hoes, Peter van Leerdam ,Maurice van Edelenbos van UltimateDisk, het label waaronder de single wordt uitgebracht en schrijver/componist Bob van Vliet zullen allen aanwezig zijn. Ook Dirk van Doorn die de bijbehorende videoclip heeft gemaakt zal al filmend aanwezig zijn. Ook zijn er uiteraard bevriende collega’s en andere genodigden aanwezig.

Aan deze show werken mee: Zanger Mike Molenmaker uit Arnhem, zangeres Marjolein Faber uit Doetinchem, Spaanse zanger Javi Escalera uit Ridderkerk, zanger/componist/tekstschrijver Bob Mustang en de Rotterdamse bekende zanger Perry Zuidam. Rita Young is weer uw zingende en presenterende gastvrouw.

Aanvang 14.00 uur, kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro en aan de zaal € 7,50. U kunt mailen met jan@ritayoung.eu of bel 0653 766 126. Eten na afloop is mogelijk en ter plekke te reserveren. Adres Partycentrum Prikkewater, Koningin Wilhelminahaven zz 3 Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date