Rita Young: nieuwe single en eindelijk weer een Muzikaal Onthaal!

29-06-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op 5 juli vindt er weer een Muzikaal Onthaal plaats, de muzikale show waarvan initiatiefneemster Rita Young ook de presentatie doet. Na maandenlang vooral op afstand opgetreden te hebben zal dit weer de eerste show zijn in Partycentrum Prikkewater aan de Koningin Wilhelminahaven mét publiek. De show zal echter ook live worden uitgezonden via de Facebookpagina van Prikkewater. Er live bij zijn is natuurlijk wel zo leuk, ook omdat Rita Young haar nieuwe single presenteert.

Ze weet maar niet van ophouden, en waarom zou ze? Zelfs in coronatijd weet zangeres Rita Young volle tuinen te trekken. Naar haar optredens in de zorghuizen van onder andere de Argos Zorgroep wordt door de ouderen reikhalzend uitgekeken. En ook al moeten zij vanachter de ramen van hun zorgwoning het optreden in de binnentuin of voor het zorgcentrum gadeslaan, het plezier en de afleiding zijn er niet minder om. Een nieuwe single uitbrengen in deze periode is dan ook geen gok maar een weloverwogen keuze van de geboren en getogen Vlaardingse: ,,Ik mag mij verheugen op een grote schare trouwe fans die al mijn liedjes mee kunnen zingen’’, vertelt Rita. ,,Om hen daarvoor te belonen én omdat ik ze in deze moeilijke tijd ook graag blijf steunen en bezoeken, heb ik het nummer “Vaarwel Lieve Schat” ( ik ben jouw leugens meer dan zat) opgenomen. Als klein kind zong ik altijd mee met een liedje van Caterina Valente: “Mahl Sehn Kapitan”. Ik kende alleen maar die ene regel, en dat was tevens de titel, dus die herhaalde ik steeds. Zanger & tekstschrijver Perry Zuidam hoorde hiervan en maakte, samen met Laurens van Wessel die het arrangement en de opname verzorgde, een eigen versie op het liedje van Valente wat, ondanks wat de titel doet vermoeden, een vrolijke meezinger is geworden; zo’n oorwurm die hele dagen in je hoofd blijft zitten. Laurens van Wessel speelt accordeon en gitaar en neemt samen met Bianca Folkers de backing vocals voor zijn rekening’’.

De single zal op 5 juli uitgereikt worden door Mick Harren, een bekende zanger uit Purmerend, die natuurlijk die middag ook optreedt.

Aanvang show 14 uur en de zaal is open vanaf 13 uur. Alleen besproken plaatsen en geen kaartverkoop aan de zaal.

Kaarten kunnen telefonisch besteld/gereserveerd worden via 06-53 76 6126.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date