Rita Young 60 jaar op de bühne

26-04-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 30 april staat Rita Young 60 jaar op de bühne. Een groot feest stond al in de planning maar dat is verplaatst naar het najaar, in verband met de coronaregels. Om toch deze dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan, heeft Rita samen met haar goed muziekvriend Perry Zuidam een single opgenomen.

Vrijdag 30 april wordt zal Rita deze single samen met Perry in haar radioprogramma Op de Koffie bij Rita lanceren. Het programma is te beluisteren via Omroep Vlaardingen tussen 10.00 en 12.00 uur. Titel van de singel is 'Een echte vriend', de tekst is van Tommy Lips en muziek/productie van Laurens van Wessel. De single is vanaf vrijdag te verkrijgen via alle bekende downloads. 

De bijbehorende videoclip is gemaakt door Ron Schmid en is vrijdag vanaf 12 uur te zien via YouTube. De clip is opgenomen in het Vlaardings Museum/Museumschip De Balder. In het museum is een tentoonstelling van Bassie en Adriaan, de grootste vrienden die we kennen. In het najaar zal er tijdens het jubileumfeest in de Stadsgehoorzaal een nieuwe CD worden gepresenteerd, die geschreven wordt voor Rita door Frans Bauer. Beide nummers komen dan samen op een CD die tijdens het feest verkrijgbaar zal zijn.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date