Reünie (oud) vissers

27-06-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zoals ieder jaar is er ook dit jaar aan het begin van de zomer  weer de  jaarlijkse reünie van oud-vissers en anderen die werkzaam waren in de visserij en aanverwante bedrijven.  Ook dit jaar zullen de Vrienden van Museum Vlaardingen zich weer inspannen om er samen met u een gezellige bijeenkomst van te maken.

Dit evenement is in het leven geroepen na de uitreiking van de memoires van oud schipper Fer Verschoor waarbij een aantal van zijn oud bemanningsleden waren uitgenodigd. Die hadden daarbij de avond van hun leven. Jaarlijks komen nu bijna 100 personen bijeen om met een biertje en een nieuwe haring oude verhalen en ervaringen uit te wisselen.

Alle (oud)vissers of betrokkenen  bij de visserij  worden uitgenodigd aanwezig te zijn op de reünie die gehouden zal worden op zaterdag 2 juli in De Joon, Westhavenkade 53/54 tegenover  het Museum. Vlaardingen.  Het evenement gaat van start om 11.00 uur. Om ongeveer 14.00 uur zal de tap gesloten worden.

Heeft u voorwerpen die eigenlijk in het Museum thuishoren en waar u geen raad mee weet: Deze reünie is een mooie gelegenheid die aan het Museum te schenken!

Gerelateerd