Repetities voor REVUE in volle gang

20-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De leden van het Vlaardings Musical Gezelschap (VMG) zijn met de laatste repetities bezig voor hun nieuwe show REVUE. Drie maal per week werken zij aan deze nieuwe show waarin in een ouderwetse revuestijl heel veel bekende nummers zullen worden gebracht. De humor zal ook zeker niet ontbreken. Het gezelschap is al meer dan 25 jaar actief binnen Vlaardingen. In deze show is er een mooie gelegenheid om ook terug te kijken naar voorgaande zelfgemaakte producties.

“We zijn er trots op dat we ook een selectie van nummers kunnen brengen van de oprichter van het gezelschap Dick Borst. Dick is van 1991 tot en met 1998 muzikaal leider geweest en heeft veel bekendheid gekregen met zijn eigen composities” aldus Eric van der Ende, regisseur van het Vlaardings Musical Gezelschap. “Het is bijzonder om de nieuwe versie te horen van het prachtige nummer “Oude Hoogstraat”. In 1994 werd dit gezongen door Leo Janson en in deze nieuwe show zal het worden gebracht door zijn kleindochter Marina Janson die aangestoken is met het musicalvirus door haar opa. Een prachtig moment voor iedereen om dit terug te horen”.

Het maken van de show is een grootse onderneming. Er werken meer dan 45 mensen aan mee, zowel voor als achter de schermen. Yukio Motohashi, de nieuwe muzikaal leider, is enthousiast over de variatie in nummers. “We brengen nummers met een hoog show gehalte, een aantal uit onze eigen producties, maar ook uit grote bekende musicals zoals Fame en Les Miserabels. De mix met sketches, solo’s en veel show zorgen voor een avond vol plezier” aldus Yukio.

Kees Fellinger, voorzitter van de vereniging, is trots op de groep die zo hard werkt om wederom een grote productie neer te zetten in de Stadsgehoorzaal. “Het is een groep variërend van 21 tot 70 jaar. Sommige leden zijn al 25 jaar verbonden, anderen nog maar een paar maanden. De variatie in persoonlijkheden op het podium geeft een extra elan aan de prestaties van de groep. Van huisvrouw tot directeur, van verzekeringsman tot bedrijfsleidster van een modehuis, we hebben van alles in de groep dat samensmelt tot één grote familie.”

De show REVUE is op 3 en 4 november ‘s avonds te zien om 20.15 uur en op 5 november spelen ze nog een matinee om 14.00 uur
Voor kaartverkoop: WWW.STADSGEHOORZAAL.NL  OF WWW.VMG.NL Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date