Categorieën

Service

Renske Verbeek genomineerd voor landelijke positiviteitsprijs

Renske Verbeek genomineerd voor landelijke positiviteitsprijs
Uit

Renske Verbeek genomineerd voor landelijke positiviteitsprijs

  • Redactie
  • 22-02-2021
  • Uit
Renske Verbeek genomineerd voor landelijke positiviteitsprijs

Fotografie: Ron van Rutten

VLAARDINGEN - Op 22 april 2021 vinden tijdens de Big Improvement Day (BID) de uitreikingen van de BID Positivity Awards plaats. Dit jaar is Renske Verbeek, directeur van de Vlaardingse Stadspodia, één van de genomineerden in de categorie Meest Positieve Onbekende Nederlander. Haar optimistische instelling is al jarenlang van zeer grote waarde voor de medewerkers en bezoekers van zowel de Stadsgehoorzaal als De Kroepoekfabriek. Van 22 februari tot en met 31 maart kan er gestemd worden via www.bidawards.nl

Tijdens de jaarlijkse BID Positivity Awards komt de top van de Nederlandse overheid en bedrijfsleven samen op de meest positieve dag van het jaar. Met de intentie om positieve ontwikkelingen in Nederland aan het licht te brengen. Door middel van de Awards hoopt men elkaar te kunnen inspireren en te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Renske Verbeek past volledig in dit plaatje door de optimistische manier waarop zei de Stadspodia weet te leiden. In tijden waarin de zalen vaak leeg moeten blijven, kijkt zij naar wat wél kan en hoe de beide podia hun belangrijke rol alsnog kunnen blijven vervullen. 

Het team van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek is dan ook zeer blij dat het aandragen van hun directeur voor deze prijs heeft geleid tot een officiële nominatie. Vanaf 22 februari tot en met 31 maart is het aan het publiek om te stemmen en Renske mogelijk als provinciewinnaar uit de bus te laten komen. Een professionele vakjury, onder leiding van rapper Ali B, kiest vervolgens een landelijke winnaar voor de prijs. Deze winnaar wordt bekendgemaakt op 22 april 2021. 

De Stadspodia roepen iedereen op om te stemmen op Renske als boegbeeld van de Vlaardingse optimistische mentaliteit gedurende de coronacrisis en daarbuiten. Stemmen kan via www.bidawards.nl/verkiezing.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →