Reis terug naar de jaren ’90 met Nabil

07-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In 2015 stond Nabil in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury roemde Nabil's vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en noemde hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Met een indrukwekkende speellijst van zijn eerste avondvullende voorstelling Tijdmachine in seizoen 2016-2017 heeft Nabil deze toekomst een jaartje later al waargemaakt. Op zaterdag 14 januari kun je dit komische en muzikale talent met eigen ogen in Vlaardingen bewonderen! 

De veelzijdigheid van artistieke duizendpoot Nabil (Nabil Aoulad Ayad) lijkt geen grenzen te kennen. Nabil zingt, presenteert, speelt piano, kan beatboxen als geen ander en was als acteur onder andere te zien in de tv-soap Onderweg Naar Morgen en in de musical Lover of Loser. In zijn debuutvoorstelling Tijdmachine duikt hij in het nostalgische gevoel van de jaren 90, de tijd van onbezorgdheid en veiligheid. De tijd dat speelgoed nog speelgoed was, en muziek nog gewoon muziek. De tijd dat zomervakanties echt eeuwen leken te duren en een tijd dat verkering vragen heel anders ging dan nu. Nabil weet natuurlijk heus wel dat een tijdmachine niet bestaat, maar dit weerhoudt hem er niet van om terug te gluren naar het verleden. Een tijd om nooit meer te vergeten. Wat zou jij doen als je terug kon naar die tijd?
 

Foyerprogramma


Geen theatervoorstelling zonder leuk foyerprogramma natuurlijk! Deze avond gaan de deuren van ons theater aan de Schiedamseweg 51 om 19:30 uur open en brengt DJ Eelco Stuy de bezoekers alvast lekker in muzikale sferen. Ook na afloop van Tijdmachine gaat het muzikale feestje nog even door met de swingende klanken van DJ Eelco Stuy. Een muzikale tijdreis, van bekende jaren ‘80 nummers, tot de allerlaatste hits. Gooi die voetjes maar van de vloer! 

Zaterdag 14 januari 2017, aanvang 20.30 uur, toegang € 19,00. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Gerelateerd