Rappers Snelle en Shock Elias in de Kroepoekfabriek

19-05-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 24 mei vindt de tweede editie van Lyrical plaats in De Kroepoekfabriek. Met acts als Snelle en Shock Elias hebben we twee opkomende rap-sensaties te pakken die de Nederlandse hiphop zullen representeren.

 

Snelle

Snelle, oftewel Lars Bos, begon met het maken van muziek om mensen te laten zien dat iedereen geïnspireerd kan raken door een muzikaal verhaal. Om zijn standpunt te bewijzen bracht hij in 2016 zijn eerste twee EP’s ‘Vier’ en ‘Bijrijder’ uit, waarmee het Snelle lukte om meer dan 1,3 miljoen streams te produceren op Youtube en Spotify. Na de 101Barz-sessie van januari 2019 en bijna een 1.000.000 luisteraars per maand op Spotify, heeft Snelle zijn doorbraak in Nederland waargemaakt.

 

Shock Elias

Ook Elias werd eind 2018 geïntroduceerd door 101Barz. Vóór deze doorbraak produceerde Shock Elias vocals voor de beats van FunX start en hiermee wist hij zich een plek te bemachtigen in de wereld van rap en hiphop. Vervolgens trad hij op in onder andere Suriname en bracht hij in 2018 zijn eerste EP ‘Hittegolf’ uit. Nu, in 2019, treedt Shock Elias op tijdens Lyrical in De Kroepoekfabriek om zijn sterke punchlines te delen met het Vlaardingse publiek.

 

Lokaal talent

Niet alleen Snelle en Shock Elias betreden op 24 mei het podium. Lokale talenten Skoda en Boogie Brothers geven tijdens Lyrical een kort optreden. Engelstalige rapper Skoda kent men wellicht van X-posure 2019. Het jonge talent bewees toen dubbel en dwars dat hij thuishoort in de line-up van Lyrical. Hetzelfde geldt voor Boogie Brothers; de talentvolle groep deed mee aan X-posure en maakte indruk met hun rap met verfrissende zomerse invloeden en positieve energie!

 

LYRICAL: Snelle, Shock Elias

Vrijdag 24 mei

Open: 19:30 uur | Aanvang 20:00 uur

Kaarten zijn verkrijgbaar op https://www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date