Ralf Mackenbach in Vlaardingen

13-09-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 17 september is het zover! Na de zomerstop zal Xperience TV haar uitzendingen hervatten met seizoen 3. Een nieuw seizoen vol met nieuwe gasten, lol, humor en (e)Xperimenten. Onder andere  met Ralf Mackenbach (Bekend van het Euro junior songfestival) die de eerste uitzending van het nieuwe seizoen aftrapt. Uiteraard is er ook een meet & greet met Ralf na de uitzending voor jou en je vrienden! De toegang is gratis.

 

Kom met je vrienden!


Je kan Xperience TV in je eentje vanaf je kamer kijken via internet, maar het is veel leuker om live aanwezig te zijn in de studio met je vrienden! Wil je alles van dichtbij meemaken, zorg dat je je samen met je vrienden aanwezig bent. Als dikke bonus krijg je een gratis super exclusieve aftershow. Geen camera’s. Alleen jij en je vrienden, live muziek en lekker naborrelen in het Xperience café.

 

Hoe laat moet ik er zijn?


Wil je alles van de leuke sfeer van de studio meemaken, dan zorg je dat je er bij bent. Wees op tijd! We houden ons bij elke uitzending strak aan de onderstaande tijden.

19:00 – Inloop

19:30 – Start liveshow

21:00 – Meet-and-greets / Xperience café

00:00 – Einde

Waar moet ik zijn?


De studio van Xperience TV is in Vlaardingen: Zwanensingel 1.


Voor meer informatie check de website: xptv.nl