Programma Zomerterras 19 augustus

19-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Het zou zomaar wat kunnen gaan regenen, maar de temperatuur kan vandaag toch nog oplopen naar zo’n 23 graden. Laat je echter niet tegenhouden en neem voor de zekerheid je paraplu mee want er is vanavond genoeg te genieten op het Zomerterras. Het programma van vandaag op een rijtje:
 

De Wannebiezz

 
Voorafgaand aan hun concert, later op de avond, doen de Wannebiezz voor Zomerterras 2016 een exclusief akoestisch optreden. Arie, Rocco en Gilles kleden hun liedjes uit door veel instrumenten achterwege te laten.

Met minimale begeleiding van gitaar, contrabas en cajon klinken de liedjes intiemer, liever, romantischer en gevoeliger. Of is dat maar schijn? Lekker achterover hangen en een beetje naar driestemmige liedjes luisteren? Dat had je gedacht zeker? Iedereen doet gezellig mee, want je laat de Wannebiezz toch niet alleen ‘in de blote kont’ staan? Eén ding is zeker: het wordt een bijzonder begin van de avond.

Aanvang: 17:00;  Locatie: Terras 
 

De Heren van Vlaardingen LIVE

 
De Heren van Vlaardingen LIVE is een samenwerking van de Vlaardingse melodieuze rockband SMALL TALK én wat onze eigen stad te bieden heeft aan muzikale iconen! De line-up voor deze eerste editie is dan ook wel echt bijzonder te noemen. Tijdens dit optreden zal Small talk het podium delen met: CORVIN KEURHORST, zanger van CC Grand, MARTIN VAN DER RAAD, dé gitarist van Vlaardingen en bekend van de vele CCR projecten, MARCO BOSMAN, frontman van De Vaart en RICHARD BEUKELAAR, ooit de zanger van Nero en nu bekend van De Beste singer songwriter van Nederland.

Aanvang: 18:00 en 19:00; Locatie: Kleine podium
 

De Wannebiezz B!K D!EL


De Wannebiezz maken er weer een B!K D!EL van op het Zomerterras. Versterkt door de 4 muzikale zwaargewichten De Patjepeeërs staan ze garant voor een feestelijke ‘laatste vrijdag van de zomervakantie’. Samen met strakke drummer Dré, stevige bassist Pat, vingervlugge gitarist Steef en swingende toetsenist Peet brengen Arie, Rocco en Gilles een scala van aanstekelijke meezingliedjes. Van ‘lekker rollebollebolle in het bos’ tot ‘When the lady smiles’ en alles wat daar tussen zit (en dat is best veel). Met een beetje geluk schudt het Zomerterras weer op haar grondvesten.

Aanvang: 20:00 en 21:00; Locatie: Kleine podium
 

Skints

 
The Skints zijn zonder twijfel een van de meest opwindende bands die de Engelse ska-punk scene de afgelopen jaren heeft voortgebracht. 'East London reggae' noemen ze hun rauwe mix van ska, dub, reggae, hiphop & punk-met-urban-attitude. In de vroege jaren tachtig, toen punk de Engelse hoofdstad in een houdgreep hield, werden de buitenwijken van Londen overspoeld door een golf van Jamaicaanse muziek: ska, rocksteady, dub en reggae. The Skints verdiepten zich in deze muzikale ontwikkelingen en invloeden. En slaagden er op briljante wijze in om daar in de 21e eeuw een eigen draai aan te geven, met eerbetoon aan muzikale voorvaders als The Specials en Madness.

Afgelopen jaar stonden ze al op Lowlands en de Zwarte Cross en dit jaar op Werfpop, Welcome To The Village en een uitverkochte Melkweg. Met een gloednieuw album op zak kan dit alleen maar nog mooier worden!

Aanvang: 22:30; Locatie: Grote podium

Gerelateerd