Prikkewater komend weekend open

03-02-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Na een bijna onafzienbare reeks tegenslagen, is er voor het eerst sinds heel lang écht goed nieuws te melden over Partycentrum Prikkewater. De gemeente is vandaag langs geweest om alles na te lopen en de zaken staan er goed voor. Nog een laatste check morgen en dan kan definitief de vlag uit. Partycentrum Prikkewater houdt op zaterdag 6 en zondag 7 februari try-outs. 

Zaterdag van 20.00 tot 01.00 uur is er Muzikaal Onthaal met Rita Young en een dag later op zondag 7 februari is er Shantycafé van 14.00 tot 17.00 uur met de ‘Vaste Mannen’. Martin Poot kan weer lachen. ,,Ik ben echt zo ongelooflijk blij!’’ Eindelijk kan het ‘nieuwe Prikkewater’ aan de KW-haven ZZ 3 open voor publiek. Zorg dat je erbij bent komend weekend en geef Martin een vliegende start!

De officiële opening is op zaterdag 13 februari, inloop vanaf 19.30 uur, opening om 20.00 uur. U kunt dan Prikkewater van binnen bekijken en uiteraard loopt Martin zelf rond om u te woord te staan. Aansluitend een groot feest met DJ Martin en twee verrassingsartiesten.



Gerelateerd