Categorieën

Service

Prettig Gestoord: Kom van het dak af!

Prettig Gestoord: Kom van het dak af!
Uit

Prettig Gestoord: Kom van het dak af!

  • Redactie
  • 03-02-2016
  • Uit
Prettig Gestoord: Kom van het dak af!

VLAARDINGEN - Aanstaande vrijdag 5 februari staat er in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen weer een ouderwets avondje lachen, gieren en brullen op het programma. Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaar in de klucht Taxi Taxi, staan Arijan van Bavel (Adje van Nispen, de sidekick van Paul de Leeuw in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw) en Bartho Braat (beter bekend als Jef Alberts uit Goede Tijden Slechte Tijden) dit theaterseizoen wederom samen op het toneel. En zoals iedere voorstelling van de Comedie Compagnie staat ook de heerlijk hysterische klucht Prettig gestoord! Kom van het dak af! garant voor een dolkomische avond vol krankzinnigheden.
Lambert (Arijan van Bavel) komt thuis en denkt een rustige nacht tegemoet te gaan. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de fratsen van zijn, op de versiertoer zijnde, compagnon Eddie (gespeeld door Joost Thijssen). Tijdens één van zijn amoureuze spelletjes gebruikt Eddie niet alleen Lamberts naam, maar ook zijn huisadres én auto. Als de auto wordt gestolen, wordt een aantal krankzinnige gebeurtenissen in werking gezet. Natuurlijk blijkt ook Eddies vrouw Klaartje (Sabine Beens) een geheim te hebben, iets met naaktfoto’s, en is er een overspelige vriendin (Femke van Assouw). Tot overmaat van ramp is er ook nog een rechercheur De Kok (Bartho Braat), die vragen komt stellen over de gestolen auto…

Met Prettig Gestoord brengt regisseur Paul van Ewijk een voorstelling vol deuren, ingewikkelde relaties, persoonsverwisselingen, spinnenwebben van leugens, menselijke zwakheden en een overijverige politieagent. Kortom, alles wat je van een doldwaze klucht mag verwachten!


Het Foyerprogramma – een compleet avondje uit

Zoals bij iedere theatervoorstelling dit jaar is ook deze avond een leuk en passend foyerprogramma samengesteld. Vanaf 19.15 uur staan de deuren van het theater open en spelen de docenten en leerlingen van de Gitaarschool Vlaardingen een aantal prachtige nummers. Na afloop van de voorstelling kan het publiek nog even fijn nagenieten met de muziek van Anne Bal. Zij heeft al meerdere malen met succes als DJ in het foyerprogramma gestaan en bij het singer-songwriter Kafé in de Kroepoekfabriek. Ook vanavond zal zij weer gevarieerde muziek ten gehore brengen, van aangename platen van James Blake tot aan Eefje de Visser en eigenlijk alles wat daar tussenin zit.

Vrijdag 5 februari 2016 I Deuren open 19.15 uur I Aanvang 20.15 uur I € 22,00

Kaarten kunnen worden besteld via stadsgehoorzaal.nl , en daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.