Categorieën

Service

Presentatie theaterprogramma bij Talk of the Town!

Presentatie theaterprogramma bij Talk of the Town!
Uit

Presentatie theaterprogramma bij Talk of the Town!

  • Redactie
  • 16-04-2016
  • Uit
Presentatie theaterprogramma bij Talk of the Town!
VLAARDINGEN - Tijdens de aankomende, nieuwe editie van het Stadsterras op zondag 24 april staat er - naast natuurlijk weer de vele theateractiviteiten, muzikale optredens, workshops, hapjes, drankjes en gezelligheid! – iets bijzonders in de Stadsgehoorzaal te gebeuren. Vol trots en met heel veel plezier worden dan namelijk de plannen voor het nieuwe culturele seizoen 2016 -2017 gepresenteerd in een speciale editie van de talkshow Talk of the Town!

Vanaf september 2016 brengt de Stadsgehoorzaal weer een afwisselend theaterprogramma, met een mooie lijst van grote namen, nieuw talent en lokale helden op het gebied van cabaret, familievoorstellingen, muziek, musical, toneel en theaterfestivals. Bijna dagelijks is de Stadsgehoorzaal actief, want levendigheid is natuurlijk het doel! De jaarbrochure rolt officieel eind mei van de persen, maar tijdens deze zondagmiddag worden de bezoekers en pers alvast bijgepraat over het nieuwe seizoen én kunnen mensen als eerste aan de kassa en online hun theaterkaarten bemachtigen. Direct na de show, om 17.00 uur, gaat de kaartverkoop officieel van start.

Gastheer van Talk of the Town is Tjerk van de Ende. Het programma bestaat uit interviews met de directie, de programmaraad en artiesten. Ook neemt de wethouder Cultuur, Cees Oosterom, plaats op de kruk van Talk of the Town, waar hij stevig wordt bevraagd over cultuur in Vlaardingen. Verder een bijzonder optreden, speciale filmpjes en interactie met publiek en artiesten.

Wie aanwezig is, krijgt de unieke kans het kersverse programma als eerste te bekijken en prangende vragen te stellen. Na afloop neemt de directie van de Stadsgehoorzaal plaats achter de kassa voor de verkoop van de allereerste kaarten van het nieuwe seizoen. Wie deze speciale editie van Talk of the Town wil bijwonen kan zich vanaf nu aanmelden via stadsgehoorzaal.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus zorg dat je er snel bij bent!

Tijdstip: van 15.45 uur – 17.00 uur tijdens het Stadsterras dat start om 14.00 uur op 24 april in de Stadsgehoorzaal.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →