Pop-up blote voetenpad in de Heemtuin

10-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Groen, natuur en aarde. Wat is nou leuker dan het zand onder je voeten te voelen, lopen door water en springen in de modder, op je blote voeten! Afgelopen mei kon dat voor de eerste keer en was het een groot succes. Daarom is er op woensdag 17 augustus weer een blote voetenpad in de Heemtuin.

Loop met je blote voeten over modder, houtsnippers, schelpen, zwarte basalt en nog veel meer. Iedere verschillende ondergrond heeft natuurlijk een andere afkomst, daarom staat er bij ieder onderdeel een infobord met weetjes over de ondergrond. Het is een pad om te voelen, te ruiken, te horen en te zien.

Aan het einde van het pad kun je je voeten afspoelen met water. Ook is hier een terrasje aanwezig, hier kunt u genieten van het weer en er staat koffie, thee en ranja klaar.


Tip: vergeet niet om een handdoek mee te nemen!Het pop-up blote voetenpad is op woensdag 17 augustus van 09.00 uur tot 16.00 uur te vinden in de Heemtuin, Heemtuinpad 1 in de Westwijk. De Heemtuin en het pop-up blote voetenpad zijn gratis te bezoeken. Denk eraan dat je kleding vies kan worden. Het is makkelijk als je je broekspijpen op kunt rollen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date