Pokertoernooi voor liefhebbers

15-02-2019 Uit Redactie

VLAARDIGNEN - Op woensdag 20 februari kun je bij Partycentrum Prikkewater in Vlaardingen aan de Pokeren.nl Poker Series meedoen. Het toernooi begint om 19:30 uur en zal tot ongeveer 0:15 uur duren. Het gaat om een recreatief toernooi waarbij niet om geld wordt gespeeld. Iedereen van 16 jaar of ouder kan zich via de website van www.pokeren.nl inschrijven.

De Poker Series is opgericht voor recreatieve spelers die gewoon lekker willen pokeren. Vanwege de huidige wetgeving mag er niet om geld worden gespeeld. De Poker Series is een landelijke toernooiserie die jaarlijks wordt afgesloten met een grote finale en ranking finale. Het seizoen is begin februari 2019 van start gegaan en er worden het hele jaar door toernooien gehouden waarbij spelers zich voor beide finales kunnen plaatsen. In totaal staan er zo’n 70 toernooien op het programma. Meer informatie daarover staat op de website van Pokeren.nl.

De toernooien van de Poker Series duren ongeveer 5 uurtjes. Het toernooi van woensdag 20 februari wordt gehouden in de feestzaal van Partycentrum Prikkewater. De Poker Series was hier medio 2018 voor de eerste keer te gast. Aan de toernooien van seizoen 4 hebben ruim 5.000 spelers meegedaan. In Waalwijk zitten we gemiddeld op 120 spelers.

Deelnemers kunnen zich voor €12,95 inschrijven via de toernooipagina op de website. Op deze pagina kun je ook meer informatie vinden over de structuur. Er wordt tijdens ieder toernooi van Pokeren.nl gebruik gemaakt van vaste delers. De Poker Series zijn ideaal voor spelers die normaal gesproken thuis met familie of vrienden spelen. Zie het als de perfecte volgende stap in je pokercarrière.

Via de Evenementenpagina op Facebook kun je vast aangeven of je interesse hebt om te komen spelen. Inschrijven doe je via de toernooipagina op www.pokeren.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date