Pipo en de pakjespiet

15-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aankomende zaterdag komt Sinterklaas naar Nederland en dat is precies op tijd voor een gezellige theatershow met Pipo de Clown! Geniet op woensdag 21 november van het spannende verhaal waar Mammaloe, Pipo en de klunzige Klukkluk zich voorbereiden op de komst van de Sint.

In de familievoorstelling ‘Pipo en de Pakjespiet’ hebben Pipo en zijn vrienden een muzikale circusvoorstelling voor Sinterklaas en de Pakjespiet voorbereid. Maar, met de Dikke Deur in de buurt is het de vraag of dat ook zal lukken. Op sluwe wijze bedenkt hij weer een plannetje. Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in deze bijzondere Sintspecial voor de hele familie! Zing en dans mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van ‘Pipo en de Pakjespiet’. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen... tot snel!

Kom verkleed!
Kom verkleed als circusartiest of circuspiet naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Blijf ook zeker na de voorstelling in de foyer voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden.

Woensdag 21 november 15.00 uur (deuren open om 14.00 uur), € 16,50 / € 15,00 (jeugd) incl. Meet & Greet.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date