Partycentrum ‘t Prikkewater Packhuys gaat terug in de tijd!

30-08-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Voor wie de tijd van gezellige dansmiddagen mist, komt Partycentrum 't Prikkewater Packhuys met "Going Back In Time". Eenmaal per maand wordt de zondag gevuld met (live) muziek waar heerlijk op gedanst kan worden. Van latin tot ballroom en van salsa tot disco! De eerste editie vindt aanstaande zondag 3 september plaats van 13.30 tot 17.30 uur.

Achter de draaitafel treft u Martin Poot van Wima Sound. Een feest van herkenning voor wie de Witte Keet vroeger regelmatig bezocht, want daar verzorgde Wima Sound vijftien jaar lang de stijldansavonden. Daarnaast betreedt iedere editie een andere artiest het podium. Komende zondag is dat niemand minder dan Dennis Alberti! Engelstalige nummers worden afgewisseld met Hollandse muziek.

Natuurlijk mag op deze middagen de beroemde Prikkewaterdans niet ontbreken. En daar blijft het niet bij, want 3 september wordt ook de Prikkewaterdans 2.0 voor het eerst gepresenteerd! De passen zijn eenvoudig en worden uitgevoerd op het nummer "Right With Me" van The Mavericks.

Waan u even terug in de tijd en geniet van de foxtrot, jive, samba en meer bij Going Back In Time in Partycentrum 't Prikkewater Packhuys aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 3. Gratis parkeren voor de deur. Zaal open: 13.00 uur. Entree: €5

 

 

 

 

 

Gerelateerd