Categorieën

Service

Over verlies en rouw in de Windwijzer

Over verlies en rouw in de Windwijzer
Uit

Over verlies en rouw in de Windwijzer

  • Redactie
  • 17-10-2017
  • Uit
Over verlies en rouw in de Windwijzer
VLAARDINGEN - Op 26 oktober om 20.00 uur spreekt Marinus van den Berg over verlies en rouw in de Windwijzer. Er is ook volop gelegenheid om met hem daarover in gesprek te gaan. De Windwijzer bevindt zich aan de Schiedamseweg 95 te Vlaardingen

“Hoe lang is het al geleden dat jij de trap afkwam….
Nu komt alleen nog de stilte van de trap af.
Soms denk ik dat het nu lang genoeg heeft geduurd,
dat je wel weer gewoon de trap af kunt komen …..”
(Marinus van den Berg)

Rouwen beschrijft Marinus van den Berg als ‘een zoektocht in het landschap van afscheid en verlies’. Deze zoektocht kent geen snelle antwoorden en oplossingen, maar vraagt om een ander tempo en andere taal. Vanavond vertelt Marinus van de Berg over verlieservaringen en rouwen en gaan we daarover in gesprek. Marinus van de Berg is auteur van verschillende boeken over verlieservaringen en rouwen. Er is vanavond een boekentafel verzorgd door boekenhandel Het Keizerrijk uit Maassluit met een selectie van zijn boeken.

Marinus van den Berg werkte als pastor en geestelijk verzorger in het verpleeghuis Antonius in Rotterdam-IJsselmonde en is betrokken bij de activiteiten van de Vereniging Ouders van een Overleden Kind (VOOK) en bij het regionaal palliatief centrum hospice Cadenza te Rotterdam.

Kosten: € 5,00; Aanmelden via: [email protected]  

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →