Oscarwinnares in Filmtheater Het Zeepaard

05-03-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “Three Billboards outside Ebbing, Missouri” vertoond, met in de hoofdrol de kersverse Oscarwinnares actrice Frances McDormand.

 

Het verhaal

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri is de alom geprezen, zwarte komedie van de Britse regisseur Martin McDonagh met een glansrol van Frances McDormand. Nadat er maanden voorbij zijn gegaan zonder dat er een dader is gevonden in de moordzaak van haar dochter, stelt Mildred Hayes een daad. Ze laat drie opruiende teksten, gericht aan sherrif William Willoughby, op de reclameborden langs de weg naar Ebbing plaatsen. Wanneer de matig intelligente en licht ontvlambare agent Dixon bij de zaak betrokken raakt, wordt de strijd tussen Mildred en de lokale politie snel grimmiger. Three Billboards won de prijs voor beste scenario in Venetië, de publieksprijs in Toronto, 4 Golden Globes voor beste film, scenario, actrice en mannelijke bijrol en is bovendien genomineerd voor 7 Oscars. 

“Three Billboards outside Ebbing, Missouri” wordt vertoond op donderdag 8 maart om 20.30 uur enop zondag 11 maart om 16.15 uur. 
Reserveren via www.hetzeepaard.nl 

De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

Gerelateerd