Opening buitenruimte De Kulk groot succes

20-07-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Op zaterdag 18 juli was de officiële opening van de buitenruimte bij Zwembad- en Brasserie De Kulk. De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de buitenruimte rondom het zwembad. Je kunt er nu heerlijk ontspannen, eten en drinken met je gezin, met vrienden, zonnen in de ligweide, spelen en diverse activiteiten ondernemen. Er zijn ligbedden geplaatst, het meubilair van de terrassen is vernieuwd en er is uiteraard de mogelijkheid om een heerlijk hapje te eten van de lunchkaart van de Brasserie of gewoon een kopje koffie of een borrel te halen.

Voor de opening waren er speciaal diverse activiteiten voor de kinderen geregeld. Zo stonden er een groot springkussen en een tobbedansbaan. Deze zorgde voor de nodige verkoeling op een zonovergoten dag. Ouders genoten ondertussen van een hapje en drankje op het terras. Een DJ zorgde voor een zomerse sfeer met bijpassende muziek en er kon genoten worden van een overheerlijk barbecuemenu en cocktails.

De hele zomer kun je gratis relaxen, borrelen, lunchen, zonnen en spelen bij de buitenruimte bij De Kulk. En als je het leuk vindt, kun je dit combineren met zwemmen en zelfs ook varen op de Vaart met een elektrische sloep!

Op diverse momenten word je verrast door livemuziek en andere leuke activiteiten. Om de opening te vieren, worden er gratis gezinskaartjes vergeven om te zwemmen & te ontspannen! Hoe je deze kunt winnen? Bekijk dan de Facebookpagina van Brasserie De Kulk of www.buitenbijdekulk.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date