Open huis bij KADE40

09-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 13 januari is het Open Huis bij KADE40. Tussen 12.00 en 16.00 uur is er gelegenheid zich te laten informeren over de (cursus)mogelijkheden bij KADE40, mee te doen aan gratis open lessen en in te schrijven voor het komende seizoen.


Activiteiten

Tijdens het Open Huis op zaterdag 13 januari wordt een goed beeld gegeven van de vele mogelijkheden bij KADE40. Deze dag zijn docenten en partners aanwezig om informatie te geven over hun cursussen en activiteiten. De tentoongestelde werken in de Cursistententoonstelling geven een goede indruk van wat je al na een cursusjaar kunt maken. Gedurende de dag worden er doorlopend demonstraties gegeven, onder andere etsen, edelsmeden, keramiek en tekenen en schilderen. In de podiumzaal kan er genoten worden van muziek- en theateroptredens. Bij veel activiteiten is het mogelijk zelf mee te doen in een (gratis) open les.


Tapijt van Vlaardingen

In het kader van de festiviteiten rondom de Slag bij Vlaardingen wordt er bij KADE40 wekelijks hard gewerkt aan het Tapijt van Vlaardingen. Een groep enthousiaste vrijwilligers borduurt met bijzondere steken en speciaal gekozen garen taferelen van de Slag bij Vlaardingen op een meterslang katoenen tapijt. Tijdens het Open Huis zijn de dames aanwezig en laten zij graag zien waar zij mee bezig zijn.


Prijsuitreiking tekenwedstrijd

Tijdens de afgelopen kerstvakantie was KADE40 aanwezig op Jeugdstad Vlaardingen. Kinderen konden een speciale KADE40-kleurplaat inkleuren en inleveren. Tijdens het Open Huis worden de winnaars van deze tekenwedstrijd bekend gemaakt. Tijdstip: 13.30 uur.

In januari gaat weer een groot aantal (nieuwe) cursussen van start. Het volledige cursusaanbod voor het komende seizoen is te vinden op www.kade40.nl . Inschrijven voor een cursus kan ‘met de hand’ tijdens het Open Huis of digitaal via de website.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date