Op zoek naar de grote grazers in de Broekpolder

27-07-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In de Broekpolder loopt een grote kudde Schotse Hooglanders. Zij zorgen niet alleen voor voldoende nageslacht, maar ook voor het onderhoud van het gebied De Ruigte. Op veel vragen over deze stoere dieren geven de Broekpoldergidsen antwoord. Op zondag 4 augustus vertrekken zij om 18:30 uur vanaf de parkeerplaats aan de Watersportweg, ter hoogte van watersportvereniging De Bommeer. De wandeling duurt ongeveer 2 uur.
 

De kosten zijn 4 euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je 2 euro. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen of laarzen aan te trekken. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.


Zin om mee te lopen?

Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl of neem contact op met Tineke Oostveen: 0624270198. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende wandeling is op woensdag 7 augustus en is een zomeravondwandeling. Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date