Ook dit jaar weer Kerkterras

14-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zondag 26 augustus is er om 10.30 uur op het terrein van het zomerterras in het Oranjepark een oecumenische kerkdienst, onder de naam KERKTERRAS. Vorig jaar was het één groot feest van naar schatting 900 mensen. 

Deze kerkdienst wordt vorm gegeven door de Vlaardingse Protestantse wijkgemeenten Ambacht-Oost, Holy en Centrum-West, deelgemeenschap Willibrord te Vlaardingen van de Goede Herderparochie (Pax Christikerk en H. Lucaskerk) van de Rooms-Katholieke kerk , de Volle Evangelie Gemeente Vlaardingen, Kerk van de Nazarener Vlaardingen, Remonstranten te Vlaardingen en het Leger des Heils Waterweg Centraal. Thema van de viering: ‘To my fathers house’.

Aan de dienst werken onder andere een begeleidingsband van de Kerk van de Nazarener en de Vlaardingen Band van het Leger des Heils Waterweg Centraal onder leiding van Wim Naujoks en het voor deze dienst gevormde kerkterraskoor onder leiding van Wouter Boeser mee en bovenal iedereen die van harte meezingt.

Er is een crèche voor de allerkleinsten. Terzijde: bij slecht weer - waar we niet van uit gaan - is de ‘Grote Kerk’ (Markt 63) de schuilkerk.

Gerelateerd