Ontdek het voorjaar in de Broekpolder

18-03-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De gidsen van de Federatie Broekpolder organiseren zaterdag 25 maart van 14.00 tot 16.00 uur een voorjaarswandeling door het natuur- en recreatiegebied Broekpolder. Zij laten je genieten van de ontluikende lente.

De start is bij de picknicktafels in het Klauterwoud en de kosten zijn twee euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas loop je gratis mee. De gidsen adviseren je een lange broek en dichte schoenen aan te doen in verband met mogelijke insecten, distels enzovoort. Ook de hond is van harte welkom, mits aangelijnd.

Zin om mee te lopen? Je kunt je aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl. Om de kwaliteit van de wandelingen te waarborgen, heeft de groep per gids een maximale omvang. Als je je niet aanmeldt kan het zijn dat je niet mee kunt.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de voorjaarswandeling op 23 april en de vroege voorjaarswandeling op 27 mei. De eerstvolgende themawandeling is op 2 april, dan gaan we gezamenlijk op zoek naar de grote grazers.

Voor meer informatie zie ook de website van de Federatie Broekpolder: www.federatiebroekpolder.nl.

Gerelateerd