Nomadland in Filmtheater Het Zeepaard

14-06-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Filmtheater Het Zeepaard vertoont deze week de film Nomadland. Na de economische ondergang van haar bedrijf op het platteland van Nevada gaat Fern (Frances McDormand) met een busje op pad om de wereld te verkennen als een moderne nomade. In deze derde speelfilm van Chloé Zhao spelen echte nomaden de mentoren en vrienden die Fern steunen tijdens haar ontdekking van het Amerikaanse westen.

Nomadland is een verbluffende samenkomst tussen de observerende stijl van regisseur Chloé Zhao en het majestueuze acteertalent van Frances McDormand (Fargo, Three Billboards). De film voelt soms aan als een documentaire – niet in de laatste plaats door de bonte verzameling aan echte nomaden die McDormand’s personage onderweg ontmoet. Een intiem meesterwerk dat terecht in 2020 de Gouden Leeuw in Venetië won en in april 2021 drie Oscars won voor Beste Film, Beste Regisseur en Beste Actrice!

De film is te zien op donderdag 17 juni om 20.30 uur en zondag 20 juni om 16.15 uur. Kijk voor alle informatie en reserveren op: www.hetzeepaard.nl. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in Vue Vlaardingen.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date