Categorieën

Service

No Skies in Vlaardingen

No Skies in Vlaardingen
Uit

No Skies in Vlaardingen

  • Redactie
  • 04-04-2014
  • Uit
No Skies in Vlaardingen

VLAARDINGEN - Op vrijdagavond 4 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) wordt de expositie ‘No Skies in Vlaardingen’ in KADE40 geopend. Deze expositie laat het resultaat zien van een bijzonder coachingstraject tussen een fotograaf en een beeldend kunstenaar.

Hans Rikken is onder andere bekend als beeldend kunstenaar en docent bij KADE40. In het verleden heeft Hans de cursus ideeontwikkeling gegeven aan de Vrije Academie. Ton Delfos is bekend als freelance fotograaf in Vlaardingen en als fotograaf van vrij werk. Na een aantal reizen naar het buitenland ontstond bij hem het idee om foto’s met een gevoel van uitzichtloosheid te maken in Vlaardingen. Ton benaderde Hans met de vraag om hem te coachen, om zo te komen tot een kunstzinnige invulling van zijn fotoproject. 

Tijdens de opening van de expositie zullen Hans en Ton een presentatie/lezing geven over dit traject, en zijn er een aantal foto’s van Ton en schilderijen van Hans te zien. De expositie is te bezichtigen van 4 april tot en met 16 april tijdens de openingsuren van KADE40 aan de Westhavenkade 40 in Vlaardingen.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →