Nieuwe Vangst in de Kroepoekfabriek (Gratis!)

06-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De eerste gratis editie van Nieuwe Vangst vindt op vrijdag 12 oktober plaats in De Kroepoekfabriek. Het reeds bestaande Nieuwe Vangst staat in het teken van veelbelovende artiesten. Deze editie verwelkomt indie-/folkpopband Bear Valour en singer-songwriter Marle Thomson.

 

BEAR VALOUR

Bear Valour, voorheen bekend als Book of Eli, is een Nederlandse band met een dromerig en donker geluid. De band maakt indiefolk en folkpop, in de stijl van bijvoorbeeld Bon Iver of Mister & Mississippi.

De band heeft al succes behaald door de publieksprijs te winnen van de Grote Prijs van Nederland. Daarbij stond de band op festivals Oerol en Songbird. Ook won de band met hun single ‘Mourning Gloom’ een nominatie voor Beste Track bij de Rotterdam Music Awards.

 

MARLE THOMSON

Marle Thomson maakt naar eigen zeggen ‘soulvolle spacepop’. De zangeres mixt haar singer-songwritergeluid met loops, beats, toetsen en natuurlijk gitaar en zang. Haar muziek roept vergelijkingen op als grootse singer-songwriters Sufjan Stevens, Lianne la Havas en Emily King.

Thomson heeft inmiddels op het festival Amsterdam Woods mogen staan. Ook is de singer-songwriter al gast geweest bij De Wereld Draait Door. Haar optreden werd bij het tv-programma lovend ontvangen.

 

VRIJDAG 12 oktober

Nieuwe Vangst: Bear Valour + Marle Thomson

DEUR OPEN: 20:30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR

Dit is een gratis evenement. Kaarten zijn dus niet nodig.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date