Nieuwe Pirates of the Caribbean als eerste bij Vue

19-05-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdag 24 mei organiseert Vue zijn tweede Blockbuster Night van het jaar. Tijdens deze speciale avond is Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge als eerste te zien. De film zal  te zien zijn op het grootste doek met het beste geluid. Alle bezoekers zullen getrakteerd worden op een lekkere hap en extra entertainment. De speciale voorstelling begint om 20.00 uur. tickets zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa. 

Over Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge


Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.
 

Over Vue Nederland


Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date