Nieuwe Messengers gezocht

06-11-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het Vlaardingse gospelkoor The Messengers is in aanloop naar de feestdagen op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Elke vrijdag repeteert het koor van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Bethelkerk aan de Burg. Verkadesingel 26 in Vlaardingen. In oktober hebben The Messengers met een groots concert hun veertigjarig jubileum gevierd. Dit was een groot succes waarin het koor zijn diversiteit aan repertoire heeft laten horen. Dit varieerde van mooie rustige liederen tot swingende gospels. 

Na dit concert richten The Messengers zich nu weer op de toekomst en zeker met de feestdagen in zicht wordt er weer volop gerepeteerd. Naast het zo goed als mogelijk instuderen van liederen vinden de repetities altijd in een ontspannen sfeer plaats waarin ook zeker plaats is voor gezelligheid. The Messengers heeft nu ongeveer 30 leden die in leeftijd varieren van 25 tot 65 jaar. Nieuwe leden (m/v) zijn echter van harte welkom. 

Meer informatie over het koor is te vinden op www.messengers-vlaardingen.nl. Voor vragen en/ of aanvullende informatie kan er een e-mail worden gestuurd naar info@messengers-vlaardingen.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date