Nieuwe ‘schuilstal’ voor Stadsboerderij Holywood

24-08-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Stadsboerderij Holywood is een jaar lang het spaardoel van serviceclub Inner Wheel geweest. In dat jaar is er onder andere een wijnproeverij en een fietstocht georganiseerd, waarmee maar liefst €1750 is opgehaald. Door dit bedrag kon stadsboerderij Holywood een schuilstal voor de koeien realiseren, zodat zij bij slecht weer kunnen schuilen.

Woensdagmiddag 23 augustus werd om 15:30 uur de nieuwe stal feestelijk geopend door één van de leden van Inner Wheel en direct erna kwamen de koeien al een kijkje nemen. Overigens hadden die dag alle andere dieren, en de aanwezige bezoekers, het ook prima naar hun zin !

Inner Wheel is een wereldwijd actieve, zelfstandige serviceorganisatie. Een organisatie met meer dan 100.000 leden wereldwijd. De Nederlandse tak heeft ruim 2.600 enthousiaste ondernemende leden. Een serviceclub die staat voor vriendschap, het werven van fondsen en internationale contacten. Alles met het doel anderen en met name vrouwen en kinderen te helpen. De hulp wordt niet alleen financieel geboden, ook immateriële hulp wordt, daar waar nodig, geboden.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date