Nieuwe James Bond als eerste bij JT Bioscoop !

13-10-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag start JT Bioscopen de kaartverkoop voor de nieuwste James Bond film “Spectre”. De officiële release van de film is donderdag 29 oktober. Echter op woensdag 28 oktober is de film al te zien tijdens de Spectre VIP Night, in alle 21 JT Bioscopen. Tickets voor de Spectre VIP night of de eerste speelweek zijn verkrijgbaar aan de kassa, via de JT website en de JT app. 

Over Spectre

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de verschrikkelijke waarheid achter Spectre. Sam Mendes is terug als regisseur van Spectre en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Spectre is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade. 

Over de Spectre VIP Night

Tijdens deze speciale feestelijke avond kunnen onze gasten zich in de wereld van James Bond onderdompelen. De rode loper wordt uitgerold en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de gasten meekijken via een live stream naar de feestelijke rode loper première die tegelijkertijd plaatsvindt in Amsterdam in aanwezigheid van vele BN-ers én acteurs uit Spectre.

Tijdens de Spectre VIP Night kruip je voor één avond in de huid van Bond, James Bond. Dompel jezelf onder in een wereld van Martini’s (shaken, not stirred), snelle Aston Martin’s en mooie vrouwen. Geniet op het grote scherm live mee van de galapremière, waarbij de cast van Spectre en vele BN-ers aanwezig zullen zijn. De enige voorwaarde? Dress to impress! Trek je strakste pak aan of je mooiste Bond Girl jurk. Bij de JT Bioscoop aan het Veerplein zorgen dat je een avond beleeft om nooit te vergeten, met een lekker hapje en drankje!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date