Categorieën

Service

Nieuwe fotografiecursussen van start bij KADE40

Nieuwe fotografiecursussen van start bij KADE40
Uit

Nieuwe fotografiecursussen van start bij KADE40

  • Advertorial
  • 22-02-2015
  • Uit
Nieuwe fotografiecursussen van start bij KADE40

VLAARDINGEN - In maart starten er nieuwe fotografiecursussen bij KADE40. Schrijf je nu in, oefen het hele voorjaar en maak deze zomer je mooiste vakantiefoto’s ooit. Hoe word je een goede fotograaf? Hoe maak je foto's die naar wens zijn. Ben je het zat om je camera alleen maar op de 'auto stand' te gebruiken? KADE40 heeft voor iedereen met een camera een cursus op maat, van beginner tot gevorderd. 

Basisfotografie
Tijdens de cursus basisfotografie leer je jouw digitale camera beter kennen. De belangrijkste technische begrippen komen aan bod. Welke compositie kies je? Wat is je standpunt? En hoe kun je het best gebruik maken van het licht. De cursus begint op dinsdag 3 maart. 

Landschapsfotografie
Wat is landschap en hoe fotografeer je het? Elk landschap vraagt om een andere keuzes en lessen binnen zijn er ook twee fieldtrips. De cursus begint op donderdag 5 maart. 

Fotografiewerkplaats
Voor vrijetijdsfotografen die zich verder willen ontwikkelen is er de Fotografiewerkplaats. Op basis van je eigen wensen krijg je opdrachten en technische begeleiding om zo je talent verder te ontplooien. De cursus begint op woensdag 11 maart. 

Dagworkshop op zaterdag 28 maart
Beter fotograferen in één dag? In deze stoomcursus ga je direct zelf aan de slag. Stapsgewijs leer je de basistechnieken en met veel oefenen train je jezelf tot een betere fotograaf. 

Portretfotografie
Hoe fotografeer je iemand op z’n mooist? Een ervaren portretfotograaf laat je technieken zien en helpt je ze zelf toe te passen. De cursus begint op woensdag 1 april. 

Avond-en nachtfotografie
Fotograferen op de rand van de dag en nacht levert vaak bijzondere foto's. In deze workshop leer je speciale technieken om met weinig licht bijzondere foto’s te maken. Natuurlijk ga je ook echt naar buiten om te fotograferen in de les. De cursus begint op donderdag 2 april. 

Inschrijven voor de cursussen kan via www.kade40.nl

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →