Nieuwe editie van de Peuter- en Kleuterochtend

22-12-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De ochtend voor Kerst (dinsdag 24 december) is het weer tijd voor een nieuwe Peuter- en Kleuterochtend in de Stadsgehoorzaal! Tijd om de magische en avontuurlijke wereld van het theater te ontdekken met leuke (gratis!) activiteiten én de muzikale kerstvoorstelling Twinkel, Twinkel, Kleine Ster door Ageeth de Haan.

Vanaf 10:00 uur ’s ochtends staan de deuren van de Stadsgehoorzaal wagenwijd open voor de jonge theaterbezoekertjes (en natuurlijk alle (groot)vaders, (groot)moeders), waar er in het Theatercafé van alles te beleven valt! Ga op de foto met de enige echte Kerstman, kom knutselen bij de creatieve knutselhoek van Acteer & Meer en laat je schminken door Tante Liek. Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk.

In de Harmonie (kleine zaal) gaat Kerst om 11:00 uur alvast een beetje beginnen met de warme, sfeervolle en muzikale kerstvoorstelling Twinkel, Twinkel, Kleine Ster door Ageeth de Haan. Ageeth zingt de mooiste Nederlandse en Engelstalige kerstliedjes zoals: Stille nacht, Jingle bells, en Twinkel, twinkel, kleine ster. Als Ageeth de enorme kerstboom versiert die op het podium staat, verschijnt er plots een ster boven in de lucht. Langzaam komt hij dichterbij. “Wat wil je zeggen, kleine ster?”

Twinkel, Twinkel, Kleine Ster is gemaakt in samenwerking met concertgebouw De Doelen en is geïnspireerd op het prentenboek De herdertjes lagen bij nachte van Ageeth de Haan en Noëlle Smit. Noëlle ontwierp ook het prachtige, feeërieke decor voor deze muziektheaterproductie. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door violist Yannick Hiwat en gitarist Peer Thielen. De liedjes uit de voorstelling zijn terug te vinden in het boek met cd.

Twinkel, Twinkel, Kleine Ster door Ageeth de Haan (let op: kaarten gaan hard, dus wees er snel bij want vol = vol)
Dinsdag 24 december 11:00 uur
Toegangsprijs: € 12,50
Onderdeel van de Peuter- en Kleuterochtend (start: 10:00 uur)
Kaarten te koop via deze linkGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date