Nieuwe cursussen bij KADE40

03-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - KADE40 is de ontmoetingsplaats voor amateur en professional, voor kunstliefhebber en kunstbeoefenaar, van jong tot oud. De plek waar je actief je creativiteit kunt aanscherpen, je talent kunt ontwikkelen onder leiding van professionals uit alle disciplines, kunst kunt lenen of een lezing kunt bijwonen. In februari starten er weer een aantal nieuwe cursussen bij KADE40 aan de Westhavenkade 40. Kortlopend of tot aan de het einde van het cursusseizoen, kennismakend of reeds aanwezige kennis en vaardigheden verdiepend, voor jonge en oude(re) talenten.


Kinderaanbod

Jong geleerd, oud gedaan. Ook bij KADE40 kan er jong gestart worden. Vanaf 1 februari starten er nieuwe theater- en toneellessen voor kinderen vanaf 4 jaar. Op woensdag start het Jeugdtheaterhuis met een toneelklas S, voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Kinderen van 4 t/m 8 die het leuk vinden naast toneel en theater ook nog muziek te maken, kunnen op donderdagmiddag aan de slag in het Kleuter- of Kinderpodium. Bij voldoende animo worden er twee groepen gemaakt. Voor de kids die liever beeldend aan de slag gaan, is er het Kinderatelier. Hier leren kinderen van 7 tot 13 onder begeleiding van een beeldend kunstenares de fijne kneepjes van het tekenen, schilderen, boetseren en meer.


Jongerenaanbod

Ook het Jongerenatelier start met een nieuwe groep. Jongeren van 14 t/m 18 werken 10 lessen lang aan een schilderij of tekening en verbeteren zo hun techniek. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.30 uur. Vrijdag 2 februari is er een gratis proefles.


Volwassenenaanbod

Vanaf maandag 5 februari is er een korte tekencursus geïnspireerd door M.C. Escher te volgen. In 6 lessen leer je werken met sjablonen, vlakverdeling en kleurtechniek. Kosten € 85,00 incl. materiaal.

Op zaterdag 17 februari start een korte kennismakingscursus Keramiek. In 5 lessen maak je kennis met de basistechnieken boetseren, handvormen en werken met platen klei. Ook de decoratietechnieken komen aan bod. Kosten € 120,00 (excl. materiaal/stookkosten).

Bij dans en muziek is het mogelijk het hele jaar in te stromen.

Het volledige aanbod, informatie over prijzen, tijden en inschrijven is te vinden op www.kade40.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date