Nieuwe cursussen bij KADE40

30-01-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In februari start er weer een aantal nieuwe cursussen bij KADE40. Kortlopend of tot aan de het einde van het cursusseizoen, kennismakend of reeds aanwezige kennis en vaardigheden verdiepend, voor jonge en oude(re) talenten. 

Kinderaanbod
Jong geleerd, oud gedaan. Ook bij KADE40 kan er jong gestart worden. Vanaf 1 februari starten er nieuwe theater- en toneellessen voor kinderen vanaf vier jaar. Op woensdag start het Jeugdtheaterhuis met een toneelklas S, voor kinderen van vier tot en met zes jaar. Kinderen van vier tot en met acht die het leuk vinden naast toneel en theater ook nog muziek te maken, kunnen op donderdagmiddag aan de slag in het Kleuter- of Kinderpodium. Bij voldoende animo worden er twee groepen gemaakt. Voor de kids die liever beeldend aan de slag gaan, is er het Kinderatelier. Hier leren kinderen van 7 tot 13 onder begeleiding van een beeldend kunstenares de fijne kneepjes van het tekenen, schilderen, boetseren en meer. 

Jongeraanbod
Ook het Jongerenatelier start met een nieuwe groep. Jongeren van veertien tot en met achttien werken tien lessen lang aan een schilderij of tekening en verbeteren zo hun techniek. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag van 15.30 tot 17.30 uur. Vrijdag 2 februari is er een gratis proefles. 

Volwassenenaanbod
Vanaf maandag 5 februari is er een korte tekencursus geïnspireerd door M.C. Escher te volgen. In zes lessen leer je werken met sjablonen, vlakverdeling en kleurtechniek. Kosten € 85,00 incl. materiaal. Op zaterdag 17 februari start een korte kennismakingscursus Keramiek. In vijf lessen maak je kennis met de basistechnieken boetseren, handvormen en werken met platen klei. Ook de decoratietechnieken komen aan bod. Kosten € 120,00 (excl. materiaal/stookkosten). 

Bij dans en muziek is het mogelijk het hele jaar in te stromen. Het volledige aanbod, informatie over prijzen, tijden en inschrijven is te vinden op www.kade40.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date