Niets te doen ? Vanmiddag Stadsterras !

29-05-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vandaag is er van 14.00-17.00 uur alweer het laatste Stadsterras in de Stadsgehoorzaal voor de zomer. Maar daardoor zeker niet minder gevuld! Een gezellige zondagmiddag met veel muziek, activiteiten voor jong en oud, hapjes en natuurlijk veel bekenden.

 

Nog lang niet moe


Dit Stadsterras staat de familievoorstelling ‘Nog lang niet moe’. Een leuk avontuur over het meisje Lynn dat niet kan slapen. Samen met de kinderen in het publiek gaat Lynn op zoek naar een manier om de hele nacht wakker te blijven. Ga mee met Lynn op avontuur. Kaarten à € 6,- zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl en op de dag zelf te koop aan de kassa. Grote Zaal, 14.15 uur.

 

Dansexpo Vlaardings danstalent


Deze zondag laten de diverse Vlaardingse dansscholen zien wat zij in huis hebben. De beste dansacts komen voorbij. Van een klassieke balletopvoering van de Vlaardingse Balletacademie tot een ijzersterke street dance act van Bad illusion en B-Famous. Dansschool Demipoint doet met twee teams mee. Celtic Swing voert een Ierse dans uit. Het CVJ Vlaardingen presenteert street dance groep: Still us. Dansschool Let’s Dance laat het publiek de fijne kneepjes van hiphop zien. En Dansschool DanceMasters & Party-Place Gast geeft op haar beurt een ballroom dancing show weg, van latin tot salsa! Harmonie, 15.45 uur. Kaarten à €6,00

 

Lezing Erik de Graaf


Erik de Graaf geeft dit Stadsterras een lezing over Marten Toonder senior. Hij zal onder andere vertellen over Toonders zeemansleven, waarin hij vanuit Rotterdam de wereldzeeën bevoer. Leuk om te horen hoe de sterke zeemansverhalen van kapitein Toonder uiteindelijk in de verhalen over Olivier B. Bommel en Tom Poes terecht zijn gekomen. Glazen Foyer, 15.45 uur.

 

Stadsmuziek

Dit Stadsterras veel muziek. Via de betoverende klanken van Madison en de folkmuziek van St. Solaire naar de zelfgeschreven nummers van singer/songwriter Maria Josephina en de lekkere rocknummers van de Vlaardingse band C.C. Grand. Verschillende locaties, verschillende tijden.

 

Week voor de Amateurkunst

In het kader van de Week voor de Amateurkunst hebben dansdocent Ellen Belzer, Circus Hannes en contact-juggler Thomas Smid de koppen bij elkaar gestoken en hun krachten gebundeld. Hoe leuk het is als verschillende (amateur)kunstenaars hun creativiteit laten stromen zie je dit Stadsterras. Bovenfoyer, 15.15 uur.

 

Het volgende Stadsterras is op zondag 25 septemberGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date