New Cool Collective naar de Kroepoekfabriek

13-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het meest feestelijk en succesvolle jazzcollectief van Nederland, New Cool Collective, staat op zaterdag 20 april in De Kroepoekfabriek! Verwacht deze avond hoge kwaliteit muziek van een set topmuzikanten. 

New Cool Collective
New Cool Collective is al meer dan 25 jaar actief en heeft in die tijd succesvol naam voor zichzelf gemaakt. In 1993 begonnen bandleden Benjamin en Graham met muziek maken. Het duo groeide wegens succes uit tot een achtkoppig collectief dat een lange carrière zal kennen. De band treedt niet alleen op in hippe jazzclubs, maar ook tal van grote pop- en rockfestivals zijn aangedaan, denk bijvoorbeeld aan Lowlands, Roskilde (Denemarken) en Sziget (Hongarije). Naast het betreden van grote podia zijn er ook samenwerkingen ontstaan met grote artiesten zoals: Tony Allen, Jules Deelder, Guus Meeuwis en Typhoon.

Vorig jaar was een mooi jaar voor de band. Naast het vieren van het 25-jarig jubileum werd er als kers op de kaart een Edison Award binnengesleept. Nu is de groep weer hard bezig met het maken van nieuwe muziek, dat een (nog) dansbaarder geluid zal hebben! 

New Cool Collective
Zaterdag 20 april
Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Kaartjes zijn voor €19,- te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date