Muzikaal Onthaal in Partycentrum Prikkewater

13-10-2022 Uit Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN - Zondag 16 oktober is er weer een editie van Muzikaal Onthaal in Partycentrum Prikkewater aan de koningin Wilhelminahaven zz 3. Stichting Muzikaal Onthaal Vlaardingen organiseert na de coronatijd weer maandelijks deze show voor de senioren, maar jongeren zijn ook welkom.

Ook in deze show weer fantastische artiesten. Voor U treden op: Uit Rotterdam Cor van Dam die jaren geleden in een Boyband zat. Hij zingt nu herkenbare nummers, met ook een Rotterdams tintje. Sylvia Smit, zangeres met Volendamse roots, onlangs nam ze samen met Rita Young de single Rocking Billy op. Ze zingt veel Country maar ook bekende Nederlandstalige nummers. Anno Britting een zanger die veel weg heeft van Jannes, maar toch echt zijn eigen stijl heeft. Muziek kreeg hij met de paplepel toegediend, zijn vader is namelijk al jaren bekend als zanger. Tenslotte de van origine Schotse zanger Ewan Mack die Rita al vanaf zijn beginjaren in Nederland kent. Hij heeft vaak bij haar evenementen gezongen. Daarna in het professionele circuit hoge ogen gegooid. Hij was betrokken bij o.a. de concerten van Frans Bauer en Jan en Anny (BZN) waarin hij als backing vocal een vaste plaats had. Eindelijk is hij weer terug bij Rita in de show, waar ze uiteindelijk ook zeer trots op is. Ook zal Rita zelf weer zingen en de show aan elkaar praten.

Kaarten kunnen besteld worden voor 7,50 p.p. even bellen met Jan de Jong om te reserveren. Tel. 0653 766 126 of mail jan@ritayoung.nl. Locatie: Partycentrum Prikkewater – Kon. Wilhelminahaven zz.3a – Vlaardingen. Aanvang 14.00 uur – Zaal open 13.00 uur Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date